Zamieszczone przez sew1981
Jak się jeździ w Rosji, a dokładnie w Moskwie
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Dołożę cegiełkę
Filmik nie jest mój ja tylko wrzucam. Moscow Car Crashes made by Twisternederland. Music mila j - headlights dt8 project -winter(feat. andrea britton)(albu...
Komentarz
-
-
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wAZFbsmcB-o[/youtube]
Tak też jeździ się w MoskwieET 13.716 dieslem<= SPRZEDAM!!! & Mitsubishi Lancer Evolution X - Stage 3
www.kif.pl www.forum.kif.pl Oficjalny Portal i Forum dyskusyjne Magazynu KiF - Kulturystyka i Fitness od 1997 roku na rynku
Komentarz
-
-
Nie tylko w Rosji są półgłówki :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
chociaż trzeba przyznać,że wspaniale panuje nad motocyklem :szeroki_usmiech
a to coś podobnego :lol:
NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
W YouTube możesz cieszyć się filmami i muzyką, które lubisz, przesyłać oryginalne treści i udostępniać je swoim bliskim, znajomym i całemu światu.
tam wyscigi w miescie to na porządku dziennymhttp://picasaweb.google.com/ocp.maloslask1
była:2006 octavia 1fl 101KM ATD
2001 octavia 1fl RS 180KM AUQ
JEST
megane 3 rs 2.0T niby 250Km a chyba więcej
octavia 1FL kombi 1.9TDI 4X4 ATD
octavia 2 2.0TDI BKD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Garretuffffff :shock: ciekawe ile żyć ma jeszcze :twisted:
Zamieszczone przez WIELKIBONGOchociaż trzeba przyznać,że wspaniale panuje nad motocyklem
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=f3ng6Dwk3mI[/youtube]- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez miguelloktoś dostał centralny boczny strzał a oni go omijają i dalej jazda- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
miguello, ja nie wymagam od ludzi żeby się zatrzymywali, bo nie każdy jest w stanie fachowo pomóc i podejść do zakleszczonego krwawiącego i nieprzytomnego kierowcy w samochodzie, to nie jest bułka z masłem, poza tym kto był na szkoleniu z pierwszej pomocy i będzie wiedział co zrobić przede wszystkim nie szkodząc ? (ja byłem ;-) i to kilka spotkań było z ćwiczeniami na fantomach itd.), więc to dobrze że nie każdy się zatrzyma i stara się pomóc, ważne jest żeby w miarę możliwości, osoby które są pierwsze, lub też bezpośredni świadkowie zdarzenia, zabezpieczyli miejsce tak żeby można było 1. bezpiecznie pomagać i 2. bezpiecznie (o ile to możliwe) przejeżdżać dla innych. Czasami pomóc = nie przeszkadzać ;-).- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Wiecie co, to nie jest śmieszne
Kiedy przyjeżdżam do Rosji staram się ograniczać do minimum poruszanie się samochodami.
Dla mnie jest to masakra to co się tutaj dzieje, człowiek z troszkę jednak bardziej cywilizowanego systemu tutaj ma naprawdę ciężko uczestnicząc w tym cyrku na drogach.
Pozdrowienia z Moskwy
Komentarz
-
-
to samo jest w PL, też się nikt nie zatrzymuje, bo pewnie każdy z nich wychodzi z założenia, że "przecież ktoś mu pomoże"
A swoją drogą to na Ukrainie jest podobnie. Jak byłem na wycieczce we Lwowie to przejście na drugą stronę ulicy , po pasach oczywiście, było prawdziwą szkoła przetrwania.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OctanJak byłem na wycieczce we Lwowie to przejście na drugą stronę ulicy , po pasach oczywiście, było prawdziwą szkoła przetrwania
Powiem tak: cieszę się, że żyję. To co mnie spotkało podczas podróży samochodem z Krasnodaru do Rostowa (300km) na długo zostanie niestety w mojej pamięci. Jak się ogarnę to opiszę i wrzucę dokumentację filmową tego co mnie spotkało.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez OctanA swoją drogą to na Ukrainie jest podobnie.
Spędziłem parę dni we Lwowie poruszając się po drogach jak również w Mikolajewie (Nikolajewie).
Przejechałem tak Mazdą 323F i Octavią (nie tracąc miski i nawet nią nie przycierając).
Fakt zasady jazdy panują tam nie co inne, ale żebym się bał, co to to nie, no może trochę po zmroku - świateł to tam nie uznają. Z chodzeniem jako pieszy też nie miałem problemu, po prostu trzeba być szybkim i uważnym.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
mniej hardkorowo i nie z rosji, ale też fajnie się ogląda
a ile octavek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bzyq_74Blek devil lepszy :diabelski_usmiech
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XihQeZpwqpE[/youtube]Była O2 RS 190 km / 436 Nm
Jest Superb 2FL 201 km / 436 Nm
Komentarz
-
Komentarz